Hierojamme

Anne valmistui koulutetuksi hierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta 2015 ja on toiminut siitä saakka yrittäjänä Vuoreksessa. Annen työskentelytapa on asiakaslähtöinen, tutkiskeleva ja intuitiivinen. Erityisenä mielenkiinnon kohteena kehon ja mielen yhteys. Joku on joskus sanonut että hieroo sielua myöten. Ja kuulemma paljon tehokkaampi kuin Burana. Hoito on aina sinun kehollesi räätälöity yhdistelmä erilaisia otteita, hierontaa, venytyksiä ja kalvokäsittelyjä. Anne tekee myös purentalihaskäsittelyitä ja kinesioteippauksia ja hänellä on runsaasti kokemusta raskaana olevien hieronnasta. Anne toimii työnsä ohessa mentorina hierojaopiskelijoille ja on myös sertifioitu TRE®-ohjaaja.

Lisäkoulutuksia: kinesioteippaus, raskausajan hieronta, purentalihaskäsittely, EFT-ohjaaja, TRE-ohjaaja, Rosenterapia peruskurssi.

Jussi valmistui koulutetuksi hierojaksi syksyllä 2021. Jussin työskentelyote on rauhallinen, tutkiva, ja mobilisoiva. Osaa hieroa kipeätkin jumit auki satuttamatta. Jussi tekee päivätöitä yliopistolla, entisenä SM-tason kamppailu-urheilijana hän ymmärtää erityisen hyvin urheilijoiden tarpeita. Jussi hieroo iltaisin ja viikonloppuina.