Hierojamme

Anne on valmistunut hierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta 2015 jolloin myös otti ensiaskeleensa yrittäjänä. Hius- ja Kauneuskulma Bellissimo oli yrittäjän toinen koti viiden vuoden ajan, kunnes tuli oman toimipaikan perustamisen aika. Annen työskentelytapa on asiakaslähtöinen, tutkiskeleva ja intuitiivinen. Joku on sanonut että hieroo sielua myöten. Ja kuulemma paljon tehokkaampi kuin Burana. Hoito on aina sinun kehollesi räätälöity yhdistelmä erilaisia otteita, hierontaa, venytyksiä ja kalvokäsittelyjä. Anne tekee myös purentalihaskäsittelyitä ja kinesioteippauksia ja hänellä on runsaasti kokemusta raskaana olevien hieronnasta. Anne toimii työnsä ohessa mentorina hierojaopiskelijoille ja on myös sertifioitu TRE®-ohjaaja.

Jussi on valmistunut hierojaksi syksyllä 2021. Jussin työskentelyote on rauhallinen, tutkiva, ja mobilisoiva. Osaa hieroa kipeätkin jumit auki satuttamatta. Jussi on tehnyt aiemman työuransa yliopistolla, entisenä SM-tason kamppailu-urheilijana hän ymmärtää erityisen hyvin urheilijoiden tarpeita.

Sara opiskelee hierojaksi Tampereella. Opiskelujen ja työssäoppimisen lisäksi hän tekee harjoittelijahoitoja tiloissamme.
Sara on aiemmin työskennellyt lähihoitajana, joten ihmisten kanssa työskentely on hänelle luontevaa.